Nilüfer Avrupa’ya hazır

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde son 3 maçını da kazanan, hafta sonunda ise Bursa’da İngiliz ekibi Leeds Hornets NC 2011 takımı ile Challenge Kupası 3. Turu’nda karşılaşacak olan temsilcimiz, üst tura çıkmayı hedefliyor.

Nilüfer Avrupa’ya hazır

RECAİ UYSAL

Geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performansla Erkekler Hentbol Avrupa Challenge Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanan Nilüfer Belediyespor, Avrupa’da hafta sonunda önemli bir sınav verecek. Kupada ilk turu maç yapmadan geçen Bursa ekibi, hafta sonunda 2. Tur’da İngiltere’nin Leeds Hornets NC 2011 takımıyla karşı karşıya gelecek. Rakibinin talebi üzerine 2 maçı da Bursa’da oynayacak olan yeşil mavi beyazlılar, tur biletini kapmak istiyor. Ligde üst üste 3 galibiyet alarak moral bulan Nilüfer Belediyespor, İngiliz ekibiyle yapacağı maçın hazırlıklarına da başladı.

2 MAÇ DA BURSA’DA

Ligde çıkışa geçen ve zirveyi hedefleyen, Avrupa’da da adını üst tura yazdırmak isteyen Bursa ekibi çalışmalarını Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde sürdürüyor. Avrupa’da Bursa ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyleyen Antrenör Fatih Işık, “Ligde iyi bir çıkış yakaladık. 3 haftadır kazanıyoruz. Hafta sonunda Leeds Hornets ile karşılaşacağız. Rakibimizin isteğiyle 2 maçı da Bursa’da oynayacağız. Ligdeki çıkışımızı Avrupa kupası maçına da yansıtmak istiyoruz” diye konuştu.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Takımın kadrosunda önemli değişikliğe gittiklerini belirten Işık, “Geçen sezona göre daha kaliteli bir kadro kurduk. Sezona yenilgiyle başlamamıza rağmen, her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Takımdaki uyum sorununu büyük ölçüde giderdik. Bundan sonra daha iyi olacağız. Geçen sezon yakaladığımız başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Takımımıza inanıyorum. İyi bir takımız, maç kazandıkça zamanla daha da iyi olacağız. Bu sezon iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Hem ligde hem de Avrupa’da Nilüfer Belediyespor’un güzel işlere imza atacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X