Nilüfer başaramadı: 30-32

Yeşil mavi beyazlılar, ligde de zirve takibi yaptığı rakibi karşısında zaman zaman etkili olmasına rağmen, maçtan 32-30 mağlup ayrıldı ve rövanş için gerekli avantajı yakalayamadı.

Nilüfer başaramadı: 30-32

RECAİ UYSAL

Erkekler Hentbol Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Nilüfer Belediyespor sahasında Büyükşehir Belediye Ankaraspor’a 32-30 mağlup oldu. Ligde de beraber zirve takibini sürdüren iki ekibin mücadelesi nefes kesti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Bursa ekibi, üstünlüğü yakaladı. 

İlk dakikalarda rakip kalede etkili olan yeşil mavi beyazlılar, 12’de skora denge gelmesini önleyemezken (5-5), 13’te maçta ilk kez geriye düştü: 6-5. Bu dakikadan sonra rakip gollere engel olamayan Nilüfer Belediyespor, ilkyarıyı da 15-13 geride kapattı.

ÜSTÜNLÜK KURAMADI

İkinci yarıda zaman zaman etkili olan Bursa ekibi, rakip gollere engel olamadı. Bir türlü üstünlük şansını kullanamayan yeşil mavi beyazlılar, 39’da 21-17 ile 4 sayılık farkı önleyemezken, son bölümde daha etkili gözüktü. Farkı azaltma fırsatlarını kullanamayan Nilüfer Belediyespor, karşılaşmadan 32-30 mağlup ayrıldı. İki ekip arasındaki rövanş mücadelesi 18 Mart’ta Ankara’da oynanacak. Kupada çeyrek final müsabakalarında rakiplerini eleyen takımlar Spor Toto Türkiye Kupası Dörtlü final grubuna yükselecek. 

SALON: Üçevler

HAKEMLER: Özgür Benli (**) Savaş Yüksek (**)

İLKYARI: 13-15

2 DAKİKA CEZALARI: Stefan, Çağlayan, Nikita (Nilüfer B.), İbrahim (2), Onur, Yiğit (BB Ankara)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Kayhan (**) (Stanko **) Şuayip 3 (**) Nikita (**) Durmuş 5 (**) Pavlo 5 (**) Stefan 1 (*) Çağlayan 5 (**) Boris 1 (*) İdris 2 (**) Cavit 5 (**) Ramazan 1 (**) İbrahim 2 (**)

BB ANKARASPOR: Taner (***) (İzzet *) Atila 1 (**) Onur 5 (**) İbrahim 3 (**) Tuğberk 5 (**) Yiğit 6 (***) Özgür 5 (**) Mehmet4  (**) Burak Dağcı (**) Ömer 2 (**) Efe 1 (**) Adnan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X