Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir’den yangın açıklaması!

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir iş merkezinin çatı kısmı dün akşam alev alev yandı. Yangına yaklaşık 25 itfaiye ekibi müdahalede etti. Başkan Özdemir, “Yangın çok şükür maddi hasarla atlatıldı. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza ve Nilüferimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı…

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir’den yangın açıklaması!

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir iş merkezinin çatı kısmı dün akşam alev alev yandı. Yangına yaklaşık 25 itfaiye ekibi müdahalede bulunurken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise çalışmaları yakından takip etti.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bozbey, “Binanın çatısında çıkan yangına itfaiye ekiplerimiz anında müdahale ederek, diğer binalara sirayet ettirilmeden kontrol altına alınıp söndürmeyi başardı. Çok şükür can kaybı yaşanmazdı. Ekiplerimizce binada bulunan zarar ziyan tespitleri yapılıp çalışmalar tamamlanacaktır.

Yangın esnasında binada kimse bulunmadığı için bir can kaybı ve yaralanma durumu olamaması hepimizi sevindirdi. Yangından etkilenen hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir yangınla ilgili şunları söyledi;

“Barış Mahallesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin çatı katında meydana gelen yangın çok şükür maddi hasarla atlatıldı. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza ve Nilüferimize geçmiş olsun.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X