Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir; ‘Cavit Çağlar’ın vizyonundan her zaman faydalandım’

Nilüfer Belediyesi’nin yeni Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaret eden Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, “Görevini başarıyla yerine getireceğine eminim. Allah yardımcısı olsun” dedi…

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir; ‘Cavit Çağlar’ın vizyonundan her zaman faydalandım’

Haber: Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın ardından Nilüfer Belediyesi’nin yeni Başkanı Şadi Özdemir’i de makamında ziyaret edip görevinde başarı diledi.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Çağlar’a; Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz ve köşe yazarı İhsan Aydın, İsmail Öztat ile torunu Alihan Hattat eşlik etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i yıllardır tanıdığını belirten Cavit Çağlar, “Şadi Özdemir nöbeti devralıp direksiyona geçti. Nilüfer ve Bursa’ya hizmet etme imkanı doğdu. Görevini başarıyla yerine getireceğine eminim. Kendisiyle bir dostluğumuz, kardeşlik, ağabeylik ilişkilerimiz var. Allah yardımcısı olsun. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

“ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de, 1992 yılından bu yana tanıdığı Cavit Çağlar’ın vizyonundan her zaman faydalandığını vurgulayan Özdemir, “Ağabeylik yapan bir büyüğüm olarak Cavit Çağlar’dan çok fazla şey öğrenme fırsatım oldu. Kendisine çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanlığı döneminde birçok yenilikçi yaklaşım ve projeyi hayata geçirdi. Şimdi Nilüfer herkesin yaşamak istediği bir kent haline geldi. Biz de bu duyguyu, Nilüferli olma duygusunu büyüteceğiz. Yine o zamandan devam eden kültür, sanat ve spor kenti duygusunu büyütüp, tarım alanlarını da koruma güdüsü ile birlikte kalkınma, koruma dengesi üzerinden yürüyerek, planlarımızı ve projelerimizi bu çerçevede gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X