Nilüfer Belediyesi’nden Bursaspor’a spor salonu

Kadınlar Voleybol 3’üncü Ligi, Erkekler Basketbol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Bursaspor’un salon sorunu çözümlendi. Nilüfer’de bulunan Barış Spor Salonu’nun Bursaspor’a tahsis edilmesi ile ilgili protokol, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Bursa

Nilüfer Belediyesi’nden Bursaspor’a spor salonu

Nilüfer Belediyesi’nin ‘Kıyı Alaturka Restaurant’ta verdiği yemeğe Bursaspor yönetim kurulu, basketbol takımı sporcuları da katıldı. Yemek öncesi basketbol A takımı antrenmanları ve altyapı çalışmalarının yapılacağı Barış Spor Salonu’nun Nilüfer Belediyesi tarafından kulübe tahsis edilmesi protokolü imzalandı.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yaptığı açıklama Bursa’da doğan ve doyan herkesin maddi manevi olarak Bursaspor’a sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

 

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ise, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e kulübe vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X