Nilüfer Belediyesi’nden eğitime tam destek

Nilüfer Belediyesi, okullara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nilüfer Belediye Meclisi Eğitim Komisyonu Üyeleri Aysel Okumuş ve Kemal İvgen son olarak Gölyazı Ünallar İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek talepleri dinledi.

Nilüfer Belediyesi’nden eğitime tam destek

Okul Müdürü Mehmet Pektaş ile görüşen Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Aysel Okumuş ve Kemal İvgen, okulu gezdi. Nilüfer Belediyesi tarafından okullara destek olmak amacıyla sürdürülen yardımcı personel uygulamasını da yerinde inceleyen Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, talepleri de dinledi.

Eğitime yapılan yatırımları Nilüfer Belediyesi olarak önemsediklerini vurgulayan Nilüfer Belediye Meclisi  Üyesi Aysel Okumuş, “Eğitim bizim önceliklerimizdendir. Biz eğitim için okullarımıza her türlü destek veriyoruz. Okullara destek olmak amacıyla Nilüfer Belediyesi olarak istihdam ettiğimiz yardımcı personel ile hem onlara  iş olanağı sunduk, hem de okullarımızın daha temiz kalmasını sağladık. Böylece çocuklarımızı daha çok gülümsetiyoruz. Okulları gezerken uygulamadan herkesin memnun olduğunu görüyoruz. Kurum olarak eğitim için önemli bir bütçe ayırıyoruz ve bunu sürdüreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X