Nilüfer Belediyespor’a genç libero!

Transfer çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Eczacıbaşı Vitra’dan Dilara Bağcı’yı 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Nilüfer Belediyespor’a genç libero!

Yeni sezonda başarılı bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanan Nilüfer Belediyespor, Eczacıbaşı Vitra’nın başarılı liberosu Dilara Bağcı’yı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Dilara Bağcı ile 2 yıl önce 1 yıl çalıştık. Sportmenliğine, profesyonelliğine, karakterine inandığımız bir oyuncu. Libero bölgesinde ülkemizdeki genç ve başarılı yeteneklerden biri. Bu anlaşma iki taraf için de hayırlı olacak” dedi.

Voleybola İller Bankası alt yapısında başlayan 1994 doğumlu Dilara Bağcı, 2011 CEV Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası, 2011 FIVB Genç Kızlar Dünya Şampiyonası ve 2012 Avrupa Genç Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda “En iyi libero” seçildi. Bağcı, Milli takımdaki başarılarının ardından Eczacıbaşı Vitra’ya transfer oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X