Nilüfer bizi tercih edecek

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer’de çalışmalara başladıklarını belirterek, “Nilüfer halkı inanıyorum 2019 yılında bizi tercih edecek” dedi.

Nilüfer bizi tercih edecek

Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, dün Olay Medya’yı ziyaret etti. 4,5 ay önce başladığı görevine son genel kurulda seçilerek devam eden Çolak, sürekli çalıştıklarını ve bunun sonuçlarını aldıklarını söyledi. Nilüfer Belediyesi’nin kurduğu mahalle komitelerine gerek olmadığını savunan Çolak, “Muhtar, ihtiyar heyeti, siyasi partilerin mahalle temsilcileri var. Onlar zaten bize sürekli bilgi veriyor” dedi. Nilüfer’de halkın siyasi tercihlerine saygılı olduklarını dile getiren Çolak, “İlçede iyi bir alternatif görüntüsü veremediğimizi görüyoruz. Ancak o açığımızı bu dönem kapatacağımıza inanıyorum. Nilüfer halkı inanıyorum 2019 yılında bizi tercih edecek” diye konuştu. 

BELEDİYE BİNASINI ELEŞTİRDİ

Yerel seçimlerde yüzde 34 oy aldıklarını hatırlatan Çolak, “Bu şunu gösteriyor. Bizden bir kısım insanlarımız mevcut belediye başkanına oy veriyor. Bunun üzerine gerek CHP’den gerekse MHP seçmeninden inandıracağımız, bize güvenecek kişilerin oyuyla tıpkı mevcut belediye başkanında olduğu gibi Ak Parti belediyeciliğini Nilüfer’e getirmiş olacağız. Bu sefer bu fırsatı yakalayacağımızı düşünüyorum”  dedi.

Nilüfer Belediyesi yeni hizmet binasını da yer seçimi ve biçim olarak eleştiren Çolak, “Milletvekillerine özel oda tahsis edilecekmiş, benim partimin milletvekillerinin gidip burada misafirlerini ağırlayacağını düşünmüyorum. Buna gerek yoktu”  diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X