Nilüfer boş döndü 16-47

Bursa ekibi, Challenge Kupası 3. Tur ilk maçında deplasmanda İsviçre’nin Wacker Thun takımına yenilmekten kurtulamadı.

Nilüfer boş döndü 16-47

Erkekler Hentbol Challenge Kupası 3. Tur ilk maçları dün oynanırken, Nilüfer Belediyespor deplasmanda İsviçre’nin Wacker Thun takımına 47-16  mağlup oldu. Kupada ilk turu maç yapmadan geçen, ikinci turda ise İngiliz Leeds Hornets takımını iki maçta da yenerek tur atlayan Bursa ekibi, güçlü rakibi karşısında aldığı yenilgiyle tur şansını zora soktu. 

Sporthalle Lachen’de oynanan maça etkili başlayamayan yeşil mavi beyazlılar, hücumda sıkıntı yaşarken, savunmada da etkisiz kaldı. Maçın başında 11-2 geriye düşen Nilüfer Belediyespor, ilerleyen bölümde farkın açılmasını önleyemedi.

DURDURAMADI

Devrenin son bölümüne 21-5 geride giren Bursa ekibi, ikinci yarıya ise rakibinin 26-6 üstün girmesini önleyemedi. İkinci yarıda da farkı eritmeyi başaramayan yeşil mavi beyazlılar, rakip gollere engel olamadı. Güçlü rakibinin etkili oyununu durduramayan Nilüfer Belediyespor, karşılaşmadan da 47-16 mağlup ayrılarak tur şansını zora soktu. Bursa ekibi, İsviçre temsilcisiyle karşılaşmanın rövanşını 28 Kasım’da Bursa’da oynayacak. Nilüfer Belediyespor’a tur atlayabilmesi için 32 sayı farklı galibiyet gerekecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X