Nilüfer bu kez şaşırttı: 2-3

Ligdeki son 5 maçını kazanarak 4. sıraya yerleşen Bursa ekibi, sahasında Karayolları karşısında setlerde 2-0 gerişe düşüp eşitliği yakaladığı maçı 3-2 kaybetti ve galibiyet serisi sona erdi.

Nilüfer bu kez şaşırttı: 2-3

RECAİ UYSAL

Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi’nde harikalar yaratan Nilüfer Belediyespor, sahasında Karayolları’na 3-2 mağlup olarak şaşırttı. Ligdeki son 5 maçından galibiyet çıkaran Bursa ekibi, maça istediği gibi başlayamadı. Hücumda çok hata yapan yeşil mavi beyazlılar, rakibini durdurmakta da zorlandı. İlk sette rakibinin 25-21’lik üstünlüğüne engel olamayan Nilüfer Belediyespor, ikinci sete de tutuk başladı. Ancak çabuk toparlanan Bursa ekibi, oyunda eşitliği sağladı. Yeşil mavi beyazlılar, setin son bölümünde ise rakibinin pes etmeyen savunması karşısında çaresiz kaldı. Müsabakanın ikinci setini de 25-21 kaybeden Nilüfer Belediyespor, üçüncü sete etkili start verirken, ilerleyen bölümde yine bocalamaya başladı.

EŞİTLİĞİ YAKALADI AMA…

Ancak, bu kez hücumda daha etkili gözüken Bursa ekibi, rakibine 25-17 üstünlük sağladı. Dördüncü sette file önünde daha etkili gözüken yeşil mavi beyazlılar, rakibine kolay hücum şansı tanımadı. Teknik molaya kadar rakibi karşısında üstün gözüken Nilüfer Belediyespor, ilerleyen bölümde basit hatalar yapmaya başlayınca zorlandı. Ancak son bölümde file önündeki etkinliğini artıran Bursa ekibi, rakibine 25-18 alarak setlerde durumu eşitledi: 2-2. Müsabakada kazananı ise tie-break seti belirledi. Final setinde file önünde rakibini durdurmayı başaramayan Nilüfer Belediyespor, seti 15-8, maçı da 3-2 kaybetti. Bursa ekibi, böylece ligde 5 maç sonra sahadan yenilgiyle ayrılırken, 23. maçında 7. mağlubiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X