Nilüfer çeyrek finalde!

Türkiye Kupası A Grubu’nda yer alan Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, ikinci maçında Kayseri Rainbow’u mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Nilüfer çeyrek finalde!

Erkekler Hentbol Türkiye Kupası’nda 2. Tur’da Nilüfer Belediyespor çeyrek finale yükseldi. Ligde başarılı bir performans sergileyen mavi beyazlılar kupada ikinci maçında, Ankara Profesör Doktor Yaşar Sevim Spor Salonu’nda karşılaştığı Kayseri Rainbow’u 25-22’yle geçerek gruptan çıkmayı başardı. A Grubu’nda mücadele eden Bursa ekibi ilk maçında ise önceki gün Gençlerbirliği’ni 30-27 yenmeyi başarmıştı.

RAHAT KAZANDI!

Ankara’da oynanan mücadelede etkili bir oyun ortaya koyan Nilüfer Belediyespor rakibine karşı iyi bir savunma yaptı. Mavi beyazlılar Murat Çelik-Cengiz Ömer hakem ikilisinin yönettiği maçın ilk yarısını 14-11 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğü bırakmayan Nilüfer Belediyespor, Kayseri Rainbow’u 25-22 mağlup ederek grupta ikide iki yaptı ve çeyrek final biletini kaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X