Nilüfer çok mutlu: 3-1

Bursa ekibi, ligin ilkyarısında mağlup olduğu Trabzon İdmanocağı engelini 3-1’le geçerek 13. maçında 6. galibiyetine imza attı.

Nilüfer çok mutlu: 3-1

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, evinde Trazon İdmanocağı’nı 3-1 mağlup etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan yeşil mavi beyazlılar, ikinci teknik molanın ardından toparlandı. Son bölümde Herrera ve Ivana Milos’un etkili servisleriyle sayılar bulan Bursa ekibi, rakibine 25-22 üstünlük sağladı. İkinci sete de tutuk başlayan Nilüfer Belediyespor, 6-0 geriye düşerken rakip blokları aşmakta zorlandı. Son bölümde yine etkili gözüken Bursa ekibinin çabası yeterli olmadı ve seti 25-22 kaybetti.

İSTEKLİ OYUN

Karşılaşmanın üçüncü setinin başında file önünde etkili gözüken yeşil mavi beyazlılar, oldukça rahat bir oyun sergiledi. Rakibinin direncini çabuk kıran Nilüfer Belediyespor, bu seti 25-11 almayı bildi. Dördüncü sete de istekli başlayan Bursa ekibi, son bölümde zaman zaman sıkıntı yaşasa da rakibine 25-21 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor, bu sonuçla ligdeki 13. maçında 6. galibiyetini alarak 6. sıraya yükseldi.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Bülent Bozkurt (*) Sevda Güler (**)

SETLER: 25-22, 22-25, 25-11, 25-21

SÜRE: 110 dakika (27, 30, 25, 28)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Herrera (***) Ivana (***) Meryem (****) Esra (***) Gökçen (***) Seda Uslu (***) (Ayça Naz-libero ***, Dilek **, Selen **, Duygu **)

TRABZON İDMANOCAĞI: Rabka (*) Blagojevic (**) Beyza (**) Malagurski (**) Deniz (*) Sinem (**) (Necla-libero **, Irmak-libero **, Gizem ***, Duygu *, Ceren *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X