Nilüfer direnemedi: 0-3

Bursa ekibi, erteleme maçında şampiyonluk adayı Vakıfbank karşısında çok kötü başladığı maçta 2 ve 3. sette biraz olsun istekli gözükse de yenilgiyi önleyemedi.

Nilüfer direnemedi: 0-3

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ilk haftasında oynanması gereken ancak, Ankara’daki patlama nedeniyle ertelenen maçta Nilüfer Belediyespor, ligin iddialı ekibi Vakıfbank’a 3-0 mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maça oldukça kötü başlayan Bursa ekibi, rakibinin 25-11 üstünlüğünü önleyemedi. Yeşil mavi beyazlılar, ikinci sete ise daha istekli başladı. Ancak, ilerleyen bölümde rakibinin etkili hücumlarını durduramayan yeşil mavi beyazlılar, üstünlüğü kaptırdı.

ÜSTÜNLÜĞÜ KAPTIRDI

Karşılaşmanın ikinci setini de 25-18 kaybeden Nilüfer Belediyespor, üçüncü sette file önünde etkili gözüktü. Rakibi karşısında ilk teknik molaya üstün giren Bursa ekibi, ikinci teknik molayla birlikte üstünlüğü kaptırdı. Son bölüme kadar sette kalmayı başaran yeşil mavi beyazlılar, yine de rakibinin 25-23 üstünlüğünü önleyemedi ve maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. Nilüfer Belediyespor, bu sonuçla 4. maçında 3. yenilgisini aldı.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Sadettin Deneri (***) Ali Bağde (***)

SETLER: 11-25, 18-25, 23-25

SÜRE: 80 dakika (20, 29, 31)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Seda (**) Herrera (**) Ivana (**) Meryem (**) Esra (**) Gökçen (**) (Ayça-libero **, Dilek **, Selen **, Duygu **)

VAKIFBANK: Gözde (***) Melis (**) Sheilla (***) Seda (**) De Kruijf (**) Naz (**) (Gizem-libero **, Çağla **, Slöetjes **, Cansu **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X