Nilüfer direnemedi: 0-3

Bursa ekibi, yenilgisiz lider Vakıfbank’tan set almayı başaramadı ve rakibine 3-0 mağlup oldu.

Nilüfer direnemedi: 0-3

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde bu sezon istediği sonuçları alamayan Nilüfer Belediyespor, evinde yenilgisiz lider Vakıfbank’a 3-0 mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada ikinci set dışında etkili olamayan Bursa ekibi, rakibinden set almayı başaramadı. 

Karşılaşmanın ilk setini 25-19 kaybeden yeşil mavi beyazlılar, ikinci sete etkili başladı. İki teknik molaya da üstün giren Nilüfer Belediyespor, son bölüme de 19-16 önde girmeyi bildi.

İKİNCİ SETTE ZORLADI

Setin son bölümünde rakip blokları aşmakta zorlanan Bursa ekibi, seti 25-23 kaybedince 2-0 geriye düştü. Üçüncü sette oyundan iyice düşen yeşil mavi beyazlılar, rakibinin 25-13’lük üstünlüğünü önleyemedi ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu arada Nilüfer Belediyespor’un yeni antrenörü İnessa Korkmaz ilk kez takımın başında maça çıkarken, yeni transfer Aleksandra Bytsenko da karşılaşmada forma giydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X