Nilüfer finalde bitirdi: 3-2

Bursa ekibi, Seramiksan deplasmanında zaman zaman zorlanmasına karşın müsabakadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı bildi. 

Nilüfer finalde bitirdi: 3-2

Voleybol Sultanlar Ligi’ndei mücadele eden Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Seramiksan’ı 3-2 mağlup etti. Manisa Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Bursa ekibi, file önünde etkili gözüktü. Rakibi karşısında ilk seti 25-22 alan yeşil mavi beyazlılar, ikinci sete de istekli başladı. Ancak son bölümde hücumda aksayan, rakip blokları aşmakta zorlanan Nilüfer Belediyespor, seti 25-21 kaybetti.

ENGEL OLAMADI

Üçüncü sete de iyi başlayan Bursa ekibi, son bölümde sıkıntı yaşasa da rakibine 25-23 üstünlük sağladı ve setlerde durumu 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın dördüncü setinde file önündeki etkinliğini son bölümde kaptıran yeşil mavi beyazlılar, rakibinin 26-24’lük üstünlüğünü önleyemedi. Tie-break setine de iyi başlayan Nilüfer Belediyespor, zaman zaman zorlandığı seti 15-13 aldı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Bursa ekibi, böylece 18. maçında 7. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X