Nilüfer finale uçtu 3-1

Yeşil mavi beyazlılar, Trabzon temsilcisini ilk maçta elde ettiği skorla geçti. Bursa ekibi, ‘Kupa Voley’ ilk tur rövanş maçında İdmanocağı’nı 3-1’lik skorla devirdi ve adını 15-17 Ocak tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek final etabına yazdır

Nilüfer finale uçtu 3-1

RECAİ UYSAL

Voleybolda Türkiye Kupası ilk tur heyecanı dün sona erdi.

Bu sezon Kupa Voley adıyla düzenlenen organizasyonun ilk turunda Trabzon İdmanocağı ile karşılaşan Nilüfer Belediyespor, 3-1’lik galibiyetin rövanşında evinde rakibini aynı skorla geçerek adını final etabına yazdırdı. İlk maçta aldığı galibiyetin avantajıyla Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında ilk seti 25-15 alan yeşil mavi beyazlılar ikinci sette de zorlanmadı.

ZORLANDI AMA KAZANDI

Müsabakanın ikinci setini de 25-12 alan Bursa ekibi, final etabına kalmayı garantiledi. Üçüncü sete de iyi başlayan Nilüfer Belediyespor, son bölümde basit hatalar yapınca rakibinin 25-20’lik üstünlüğünü önleyemedi. Dördüncü sette de zaman zaman basit hatalar yapan Bursa ekibi, yine de seti 26-24, maçı da 3-1 kazandı. Yeşil mavi beyazlılar, bu sonuçla 15-17 Ocak tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek final etabında mücadele etmeye hak kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X