Nilüfer güçleniyor

Transfer çalışmalarını sürüren Nilüfer Belediyespor, Eczacıbaşı’nın 19 yaşandıka oyuncusu Janset Cemre Erkul ve bir sezon önce Büyükşehir Belediyespor’da görev yapan kondisyoner Uğur Dilek’i kadrosuna kattı.

Nilüfer güçleniyor

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyespor, kadrosuna 2 isim daha kattı. 

Yeni sezonda genç bir kadroyla mücadele etme hesapları yapan, antrenörlüğe Atay Doğu’yu getiren ve Duygu Düzceler’i kadrosuna katarak, Selen Kafadar ve Neslişah Durgun’la sözleşme yenileyen Bursa ekibi, Eczacıbaşı Vitra’dan Janset Cemre Erkul’la sözleşme imzalarken, bir sezon önce Büyükşehir Belediyespor’da görev yapan kondisyoner Uğur Dilek’i kadrosuna dahil etti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’ndeki imza törenininde Kulüp Başkanı Ali Karamık, yeni sezonda genç bir kadro ile mücadele edeceklerini söyledi.

BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ

Dinamik ve başarılı sporcuları kadroya katmaya devam edeceklerini ifade eden Karamık, “A Milli Takımı’nın gelecekteki kadrosunu şekillendirecek nitelikte gençleri takımımıza dahil ediyoruz. Janset Cemre Erkul, Genç Milli Takım’da başarıyla mücadele etti. 2015 FIVB U20 Voleybol Avrupa elemelerinde de en iyi blok yapan oyuncu seçildi. Başarısını hem milli takımlarda hem de kulübümüzde devam ettireceğine inanıyoruz. Beklentilerin farkındayız ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” diye konuştu. 

 

İmza törenine Başantrenör Atay Doğu da katılırken, 19 yaşındaki Janset Cemre Erkul Nilüfer Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Ligi hedeflenen yerde bitirebilmek için takım olarak sahada elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Takımın yeni kondisyoneri Uğur Dilek de yeniden Bursa’da olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X