Nilüfer hak ettiği belediyecilikle tanışacak

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Bursa Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçilen Hasan Çepni’yi makamında ziyaret etti.

Nilüfer hak ettiği belediyecilikle tanışacak

Hasan Çepni’ye yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çolak, “Uzun yıllar boyunca Bursa’nın önemli STK’larında ve kuruluşlarında üst düzey görevler alan şahsınızın yeni görevinde de başarılı çalışmalarını devam ettireceğine inanıyorum” dedi. 

Bursa Kent Konseyi’nin Bursa yararına ciddi projeler ürettiğinin de altını çizen Celil Çolak, bu tarz projelerde Bursa Kent Konseyi ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi. AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak, Nilüfer’de ciddi çalışmalar yürüttüklerini hatırlatan Celil Çolak, “Nilüfer’i algıyla yönetilen bir kent olmaktan kurtarmak için önemli mesai harcıyoruz. Tek amacımız Nilüfer’i hak ettiği AK belediyecilik ile tanıştırmak. Allah’ın izniyle bunu da başaracağız” şeklinde konuştu. 

Çepni ise,  Başkan Çolak’a başarılar diledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X