Nilüfer harıl harıl

Yine zirveyi hedefleyen Bursa ekibi, sezon başlayana kadar hazır olmak istiyor. Kadrosunda önemli değişikliklere giden ve iddialı bir kadro kuran Nilüfer Belediyespor, Erkekler Hentbol Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa olmak üzere 3 kulvarda mücadele e

Nilüfer harıl harıl

RECAİ UYSAL

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kadrosundaki yabancı oyuncuların tamamıyla yollarını ayıran ve kadrosunda önemli değişikliğe giden Bursa ekibi, 23 Temmuz’dan bu yana sürdürdüğü çalışmalara youn tempoda devam ediyor. Bu sezon da ligde üst sıraları hedefleyen, Avrupa’da da başarılı olmak isteyen yeşil mavi beyazlılar, kondisyon çalışmaların ardından topla antrenmanların startını da önceki gün verdi.

SIRBİSTAN’A GİDECEKLER

11 Ağustos’a kadar tesislerinde çalışmalarını sürdürecek ve 12-15 Ağustos tarihleri arasında Sırbistan’da düzenlenecek turnuvaya katılacak olan Nilüfer Belediyespor, ardından Bursa’da düzenleyeceği turnuva ile eksiklerini gidermeyi hedefliyor. Lig başlayana kadar 10 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını ifade eden Antrenör Fatih Işık, “Ciddi bir hazırlık dönemi geçireceğiz” diye konuştu.

HEDEF ÜST SIRALAR

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik sergilediklerini ifade eden Antrenör Fatih Işık, “Kadromuza önemli isimler kattık. Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa’da başarılı bir yıl geçirmek istiyoruz. 3 kulvarda da üst sıraları hedefliyoruz. Yapacağımız hazırlık maçlarıyla takıma yeni katılan arkadaşlarımızın uyum sürecini gidermek istiyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ligin ilk haftasında karşılaşacağımız BB Ankara maçına kadar hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X