Nilüfer havlu attı: 25-27

Bursa ekibi, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında BB Ankaraspor’a 27-25 mağlup olarak kupaya bu turda veda etti.

Nilüfer havlu attı: 25-27

Erkekler Hentbol Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Nilüfer Belediyespor deplasmanda Büyükşehir Belediye Ankaraspor’a 27-25 mağlup oldu ve kupadan elendi. 

Ligde de beraber zirve takibini sürdüren iki ekibin mücadelesi yine nefes kesti. Bursa’da oynanan ilk maçta rakibine 32-30 mağlup olan yeşil mavi beyazlılar, Ankara THF Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilkyarısında etkili olamadı. 

Gol bulmakta zorlanan Bursa ekibi, rakip hücumları da durduramadı. Hücumda etkisiz kalan Nilüfer Belediyespor, karşılaşmanın ilkyarısını 14-10 geride kapattı. 

İkinci yarıya istekli başlayan Bursa ekibi, farkı eritti. İkinci yarının başında skoru 15-14’e getiren yeşil mavi beyazlılar, üstünlüğü yakalamayı başaramadı. 

Karşılaşmadan da 27-25 mağlup ayrılan Nilüfer Belediyespor, kupaya çeyrek finalde veda ederken, BB Ankaraspor Spor Toto Türkiye Kupası Dörtlü final grubuna yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X