Nilüfer hayat buldu: 3-0

Yeşil mavi beyazlılar, Turgutlu’da rakibine set vermeden geçmeyi başardı. Sultanlar Ligi’ndeki ilk 4 maçından galibiyet çıkaramayan Bursa ekibi, deplasmanda ligin yeni ekibi Seramiksan karşısında galibiyete ulaşarak kendine geldi.

Nilüfer hayat buldu: 3-0

Voleybol Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ne istediği gibi başlayamayan Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Seramiksan’ı 3-0 mağlup ederek galibiyetle tanıştı. İlk 4 maçından galibiyet çıkaramayan Bursa ekibi, ligin yeni ekibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada file önünde üstün bir oyun sergileyen yeşil mavi beyazlılar, ilk seti 25-21 almayı bildi.

ÜSTÜN OYNADI

Rakibi karşısında ikinci sette de etkili bir görüntü sergileyen Nilüfer Belediyespor, bu seti de 25-21 almayı bildi. Üçüncü sette de file önünde etkili olan Bursa ekibi, son bölümde zaman zaman sıkıntı yaşasa da rakibine 25-20 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla yeşil mavi beyazlılar, ligdeki 5. maçında ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.

SALON: Turgutlu

HAKEMLER: İsmail Yıldırım (**) Hakkı Demiralay (**)

SETLER: 21-25, 21-25, 20-25

SÜRE: 85 dakika (27, 30, 28)

SERAMİKSAN: Cansu (**) Selime (**) Tow-Arnett (**) Meryem (**) Nikolova (**) Gamze Ergin (**) (Sedef-libero **, Sıla *, Gamze Türk *, Nizetich **)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Melis (***) Trushkina (***) Duygu (***) Kozlova (***) Janset (***) Ceyda (***) (Dilara-libero ***, Seda **, Neslişah **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X