Nilüfer hayata döndü: 3-0

Bursa ekibi, Trabzon İdmanocağı’nı set vermeden geçerken 15 maç sonra galibiyete ulaştı.

Nilüfer hayata döndü: 3-0

RECAİ UYSAL

 

Sultanlar Ligi’nde son sırada yer alan Nilüfer Belediyespor, evinde Trabzon İdmanocağı’nı 3-0 mağlup ederek 15 maç sonra galibiyete ulaştı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan Bursa ekibi, sonradan toparladı. Birinci sette iki teknik molaya da rakibinin önde girmesine engel olamayan yeşil mavi beyazlılar, son bölüme de 23-20 geride girdi. Ancak etkili servisleri ile rakibine kolay hücum şansı tanımayan Nilüfer Belediyespor, seti 25-23 almayı bildi. 

UMUT TAZELEDİ

İkinci sette file önünde oldukça etkili gözüken Bursa ekibi, son bölümde sıkıntı yaşasa da rakibine 25-19 üstünlük sağladı. Üçüncü sette rakibinin oyundan düşmesiyle iyice rahatlayan yeşil mavi beyazlılar, seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı. Bu sonuçla 21. maçında 2. galibiyetini alan Nilüfer Belediyespor, 15 maç sonra kazandı. Bursa ekibi böylece normal sezonun bitimine 1 hafta kala moral bulurken, play-out maçları öncesinde ligde kalma adına umut tazeledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X