Nilüfer ile Hanau’nun bağları güçleniyor

Nilüfer Belediyesi, Almanya’daki kardeş kenti Hanau Belediyesi’nden kıyaslamalarda bulunmak için gelen heyet ile hem Hanau Belediye Meclisi Üyesi hem de Nilüfer Dostluk Derneği Başkanı Mehmet Kuşçu ve dernek üyelerini ağırladı.

Nilüfer ile Hanau’nun bağları güçleniyor

Hanau Belediye Meclisi Üyeleri Peter Jurenda, Mehmet Kuşçu ile Wulf Falkowski, Hanau Belediye Genel Koordinatörü Martin Bieberle, Hanau Belediyesi Pazarlama Müdürü Hülya Günel ve Nilüfer Dostluk Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projelerini inceledi ve iki kurum arasında  kıyaslamalarda bulundu.

Heyet, ilk olarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Halk Evi’ndeki makamında bir araya geldi. Başkan Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile birlikte konukları karşıladığı buluşmada, dostluk rüzgarları esti.

Ziyarette, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları,  Almanya Federal Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu Sibel Cura Ölçüoğlu, Bursa Türk Alman Kültür Derneği Başkanı Ayşe Aktaş ile yardımcısı Deniz Aslan Cura da yer aldı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X