Nilüfer istediğini alamadı: 21-28

Bursa ekibi, Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off ilk turunda evinde BB Ankaraspor’a mağlup oldu ve seride 1-0 geriye düştü.

Nilüfer istediğini alamadı: 21-28

RECAİ UYSAL

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde normal sezonu 6. sırada tamamlayan Nilüfer Belediyespor, play-off ilk maçında evinde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’a 28-21 mağlup oldu. 

Sezona istediği gibi başlayamasa da son bölümde toparlanan ve play-off oynamaya hak kazanan Bursa ekibi, normal sezonu 3. sırada bitiren rakibiyle Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında zaman zaman etkili olan yeşil mavi beyazlılar, ilk yarıyı 13-10 geride kapattı.

2. MAÇ ANKARA’DA

İki galibiyet alan ekibin adını üst tura yazdıracağı play-off’ta Nilüfer Belediyespor, il müsabakada istediğini alamadı. İkinci yarıda da rakibi karşısında etkili olamayan Bursa ekibi, mücadeleden 28-21 mağlup ayrıldı ve seride 1-0 geriye düştü. 

İki ekip arasındaki ikinci maç 9 Mayıs Pazartesi günü Ankara’da oynanacak. Bursa ekibi bu karşılaşmayı kazanırsa seride durum 1-1’e gelecek ve tur atlayan ekibi 11 Mayıs’ta yine Ankara’da oynanacak karşılaşma belirleyecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X