Nilüfer kendine geldi: 3-0

Önceki gün Büyükşehir’i 2-0 geriden gelerek mağlup eden yeşil mavi beyazlılar dün ise Sarıyer Belediyespor’u 3-0 devirmesini bildi ve Avrupa kupalarına katılma şansını sürdürdü.

Nilüfer kendine geldi: 3-0

TOLGA ÖZTAŞ/ANTALYA

Antalya’da devam eden Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi Klasman Grubu ikinci devre ikinci gününün ilk maçında Nilüfer Belediyespor, Sarıyer Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. İlk etapta 3-2 mağlup olduğu rakibi karşısında bu kez etkili bir oyun sergileyen yeşil mavi beyazlılar oldukça çekişmeli geçen ilk seti  25-23 yenerek 1-0 öne geçti. İkinci Sarıyer Belediyesi iyi başlarken, Bursa ekibi, 15-11 geriye düştü.

SON MAÇ TRABZON’LA

Ancak Herrera ile üst üste sayılar bulan Nilüfer Belediyespor seti 25-23 kazanarak durumu 2-0’a getirdi. Son sette ise Ruseva’nın etkili oyunu ile 25-19’luk üstünlüğü sağlayan mavi beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kazanarak ikinci etapta ikinci galibiyetini aldı. Nilüfer Belediyespor son maçını bugün saat 14.00’de Trabzon İdmanocağı ile oynayacak.

SALON: Atatürk

HAKEMLER: Ramazan Çevik (**) Yavuz Akdemir (**)

SETLER: 25-23, 25-23, 25-19

SÜRE: 90 Dakika (30, 31, 29)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Neslişah (**) Nizetich (***) Selin (**) Dilara (*) Herrera (***) Ruseva (***) (Buse-libero ***, Cemre ***, Pınar **, Cansu ***)

SARIYER BELEDİYESPOR: Melike (**) Melis (*) Arelya (**) Tijena (**) Yusidey (*) Alexis (**) (Serpil-libero **, Rida **, Aslıhan *, Beyza  **, Buse *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X