Nilüfer Kent Konseyi’nin yeni Başkanı Enginalp

Nilüfer Kent Konseyi 14. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.

Nilüfer Kent Konseyi’nin yeni Başkanı Enginalp

172 delegenin katılımıyla yapılan genel kurulda Fehmi Enginalp Nilüfer Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçildi. Genel Kurul’a Nilüfer Belediye Başkanvekili Nilgün Berk, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Bukle Erman ve Adil Kayaoğlu, Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Tek adayın olduğu Genel Kurul’da yapılan açık oylama ile Nilüfer Kent Konseyi Başkanlığı’na Fehmi Enginalp seçildi.

Enginalp konuşmasında bugüne kadar yaptığı çalışmalar için eski Başkan Şazi Çavuşoğlu’na teşekkür etti. Nilüfer Kent Konseyi’nin yeni Başkanı Fehmi Enginalp ‘15 yıldır Nilüfer’de yaşıyorum, böyle bir ilçede yaşamaktan son derece mutluyum. Bugüne kadar çok başarılı çalışmalara imza atan Nilüfer Kent Konseyi ve Nilüfer Belediyesi, Nilüfer’i ülkemizde örnek ilçe haline getirdiler. Vermiş olduğu desteklerden dolayı  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederim. Bundan böyle hep beraber Nilüfer’in daha nitelikli bir kent haline gelmesi için hiç durmadan çalışacağımıza söz veriyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X