Nilüfer Kurban Bayramı’na hazır

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurban Bayramı öncesi hareketlilik yaşanan Alaaddinbey Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti.

Nilüfer Kurban Bayramı’na hazır

Hayvan satıcıları ve kurban almaya gelenlerle sohbet eden Başkan Bozbey vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzurla geçirebilmesi için belediye olarak gereken önlemleri aldıklarını söyledi.  Bozbey, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hijyenin en üst seviyede sağlanması için çalıştık. Vatandaşlarımızın aldıkları kurbanlıkları zorluk yaşamadan kestirebilmeleri adına gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. Yurttaşlarımızdan isteğimiz, kurbanlarını belirlenen noktalarda kesmeleri veya kestirmeleri. Pazarımızı ziyaret ettik. Satıcılarımız ortam koşullarından memnun. İnanıyorum ki bayram yaklaştıkça satışlar da artacaktır” dedi.

 

Nilüfer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sokak aralarında denetimsiz ve kontrolsüz kurban satışı ve kesimine izin vermeyecek. Alaaddinbey Hayvan Pazarı bayramın ilk 3 günü, diğer kesim noktalarında ise bayramın birinci günü kurbanını kesmek isteyenler için uygun imkânlar sağlanacak. kasaplı kesim hizmeti sadece Alaaddinbey Hayvan Pazarı’nda verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X