Nilüfer Meclisi`nde uyuşturucu tartışması

Nilüfer Belediye Meclisi toplantısında ilçede uyuşturucu kullanımına ilişkin tartışma yaşandı.

Nilüfer Meclisi`nde uyuşturucu tartışması
Toplantıda söz alan AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Kavurmacı, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarının yakından takipçisi olduklarını belirterek, “Meclis toplantısında uyuşturucu ticaretinde müşterinin Nilüfer olduğu açıklandı. Bu hakikaten bizi derinden üzdü. Bizim gerek Kent Konseyi, gerekse Nilüfer Belediye Meclisi olarak bu konuda yoğunluğumuzu daha da arttırmamız gerekiyor. Eğer bizim Nilüfer’de gördüğümüz pembe tablonun altında farklı bir dünya varsa, bu dünyayı muhakkak bizim ortaya çıkararak gerekli önlemleri almamız gerekiyor” diye konuştu.
 
KABUL ETMİYORUZ
 
Kavurmacı’nın sözlerine cevap veren Başkan Bozbey, “Bu sözlere Nilüferliler adına üzülüyorum. Bu ayıbı da söyleyenlerin üzerine atıyorum. Nilüfer’de satış yapamıyorlar. Bu da emniyet ile Nilüfer Belediyesi’nin ortak başarısıdır. Bizler bu mücadele içerisinde yerel yönetimler olarak olacağımızı ortaya koyduk. Yapılması gerekenler konusunda da bize düşenin altına imza atmaya hazır olduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X