Nilüfer Müzik Festivali’ne rekor final

12 ülkeden 60 sanatçının katılımıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali, dört gün boyunca yaklaşık 100 bin kişiyi ağırladı.

Nilüfer Müzik Festivali’ne rekor final

YILDIZLAR GEÇİDİ

Nilüfer Müzik Festivali’nin dördüncü gününde toplam 15 sanatçı ve grup sahne aldı. Cümbüş Cemaat, 47Soul, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessıons feat Erık Truffaz, Marta Ren & The Groovelvets ve Cem Adrian gibi isimler son günde verdikleri konserle festivalcilere müzik keyfi yaşattı. Festivalin kapanış konserini ise hip-hop, reggae, dub, rock, ska ve balkan ezgilerini birleştiren, gürültücü ve eğlenceli Bosna Hersekli grup Dubioza Kolektiv verdi. Sevilen grup bu yıl Makedonya’nın ünlü trompetçisi Dzambo Agusev ile birlikte sahne aldı. 

100 BİN KATILIMCI

Geçen sene 75 bin kişinin katıldığı Nilüfer Müzik Festivali bu yıl yaklaşık 100 bin kişiyi konuk etti. Avrupa Festivaller Birliği “Yourope”a Türkiye’den üye olan tek kamplı festival olan Nilüfer’de 4 gün boyunca müziğin yanı sıra gerçekleştirilen atölyeler, oyun alanı, tasarım stantları, farklı ve yerel yeme-içme durakları katılımcılara özel deneyimler yaşattı. En yüksek katılımcı sayısına ulaşan festival, güvenlik konusundaki hassasiyetini de artırarak sürdürdü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X