Nilüfer puanla döndü: 2-3

Bursa ekibi, setlerde 2 kez gerişe düştüğü maçta eşitliği yakalamasına rağmen, Beşiktaş’a tie-break’te boyun eğdi ve 1 puana razı oldu.

Nilüfer puanla döndü: 2-3

Sultanlar Ligi’nde bu sezon istediği sonuçları alamayan Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu. Akatlar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde oldukça tutuk bir görüntü sergileyen Bursa ekibi, rakibinin 25-10 üstünlüğünü önleyemedi. İkinci sette toparlanan yeşil mavi beyazlılar, rakibine 25-17 üstünlük sağlarken setlerde duruma denge getirdi.

FİNALDE KAYBETTİ

Üçüncü sette te zaman zaman file önünde etkili gözüken Nilüfer Belediyespor, son bölümde rakip blokları aşmakta zorlandı. Bu seti 25-20 kaybeden Bursa ekibi, dördüncü setten 25-20 üstün ayrılınca maçı tie-break setine taşıdı. Final setine de tutuk başlayan yeşil mavi beyazlıların, son bölümdeki çabası yeterli olmadı ve seti 15-9, maçı da 3-2 kaybetti. Karşılaşmada 1 puana razı olan Nilüfer Belediyespor, böylece 8. maçında 7. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X