Nilüfer puanla yetindi: 2-3

Yeşil mavi beyazlılar, ilk setini aldığı maçta basit hatalar sonucu rakibinin üstünlüğünü önleyemedi ve Halkbank’a 3-2 mağlup olarak 1 puan aldı ama 2 puanı rakibine kaptırdı.

Nilüfer puanla yetindi: 2-3

RECAİ UYSAL

 

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, evinde play-out potasında yer alan Halkbank’a 3-2 mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setine etkili başlayan Bursa ekibi, son bölümde hücumda sıkıntı yaşasa da rakibine 31-29 üstünlük sağladı. İkinci sete tutuk başlayan yeşil mavi beyazlılar, çabuk toparlansa da seti 25-23 kaybetti. 

ETKİLİ OLAMADI

Üçüncü sette de son bölüme kadar file önünde etkili gözüken Nilüfer Belediyespor, 21-19 önde olduğu seti 25-22 kaybetti. 

Dördüncü sette file önünde etkili olamayan Bursa ekibi, son bölümde rakip hataları iyi değerlendirdi ve seti 26-24 alarak maçı final setine taşıdı. Tie-break setine de istekli başlayan yeşil mavi beyazlılar, ilerleyen bölümde oyundan düştü ve seti 15-7, maçı da 3-2 kaybetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X