Nilüfer Ramazan’a hazır

Nilüfer Belediyesi Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği etkinliklerle halka Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmeleri için olanak sunacak.

Nilüfer Ramazan’a hazır

Her yıl farklı bir mahallede Ramazan Sokağı’nı açan Nilüfer Belediyesi, bu yıl bu etkinliği İhsaniye Mahallesi’nde  Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyecek. 

Nilüfer Belediyesi Anadolu Arastası bünyesindeki hemşehri derneklerinin katılımcısı  olduğu Ramazan Sokağı’nda bu yıl  48 dernek stant açarak yörelerinin hem lezzetlerinden  hem de kültürel değerlerinden örnekler sunacak. Ramazan Sokağı’nda  bir ay boyunca düzenlenecek konserler, tiyatro oyunları ve söyleşilerle halka ramazanın tadını yaşatılacak. 

Ramazan etkinlikleri kapsamında geleneksel Türk sahne sanatlarından tasavvuf müziğine, Anadolunun her yöresinden renkler ve sesler  sahne alacak. 

23 MAHALLEDE İFTAR

Dayanışma ayı Ramazan’da Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü  de 23 mahallede iftar  yemeği düzenleyecek. Bu iftarlarda  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey halkla  bir araya gelecek. 

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ayrıca Ramazan ayında 7500 ihtiyaç sahibine erzak yardımında bulunacak. Ramazan ayında her akşam teravih namazı sonrasında camilerde tatlı ikramı da yapılacak. 

Ramazanın,  dayanışmanın yardımlaşmanın en güzel örneklerinin  yaşandığı bir ay olduğunu belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  manevi değeri karşılıksız olan bu özel günleri hep birlikte yaşamak için  Nilüfer’de düzenlenecek etkinliklere tüm halkı davet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X