Nilüfer ‘Sağlıklı Kentler’e de örnek

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’ne (SKB) 2005 yılından beri üye olan Nilüfer Belediyesi SKB Koordinatörü ve Meclis Üyeleri, Sağlıklı Kentler Birliği Danışma Kurulu üyeleri ile dayanışma yemeğinde buluştu.

Nilüfer ‘Sağlıklı Kentler’e de örnek

Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri Dr. Ali Uçar ve  Nilgün Berk, Nilüfer Belediyesi Sağlıklı Kentler Birliği Koordinatörü Necla Yörüklü, Birlik Müdürü Şehir Plancısı Murat Ar, Birlik Danışma Kurulu üyeleri Uludağ Universitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Nilüfer Akıncıtürk, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Prof. Feza Karaer, Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Alpaslan Türkkan, Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Emekli Öğretim üyesi Prof. Dr. Emel İrgil , Mimar Aziz Akıncıtürk ve “Bisikletle Okula” etkinliğinin öncü öğrencilerinden Çınar Ar düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Birlikteliği ve ilişkileri güçlendirmek için yapılan toplantı, Nilüfer Belediyesi Kamp Karavan Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar, Nilüfer’de gerçekleştirilen projelerin Sağlıklı Kentler Birliği üyesi diğer belediyelere de örnek olacak nitelikte olduğunu belirtti. Nilüfer Belediyesi Sağlıklı Kentler Birliği Koordinatörü Necla Yörüklü de Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X