Nilüfer salladı yıkamadı: 1-3

Yeşil mavi beyazlılar, Çanakkale Belediyespor’u zorladı ama yenilgiyi önleyemedi. Bursa ekibi, üst sıraları hedefleyen rakibi karşısında zaman zaman etkili olmasına karşın istediği sonucu alamadı ve Sultanlar Ligi’nin ikinci yarısına mağlubiyetle başladı.

Nilüfer salladı yıkamadı: 1-3

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde ikinci yarı start alırken, Nilüfer Belediyespor evinde Çanakkale Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Ligin ilkyarısında istediği sonuçları alamayan Bursa ekibi Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlamasına rağmen ilerleyen bölümde aksadı. Rakibi karşısında ilk seti 25-16 kaybeden yeşil mavi beyazlılar, ikinci sete de istekli başladı. Setin başında üstünlüğü yakalayan Nilüfer Belediyespor, ilk teknik molaya 8-6, ikinci teknik molaya ise 16-12 önde girdi.

NEFES KESTİ

Karşılaşmanın ikinci setini 25-21 alan Bursa ekibi, üçüncü sette de zaman zamam file önünde etkili oldu. Ancak son bölümde rakip blokları aşmakta zorlanan yeşil mavi beyazlılar, bu seti 25-22 kaybetti. Üçüncü sette de file önünde etkili olan Nilüfer Belediyespor, son bölümü nefes kesen seti 25-23 kaybetti. Bu sonuçla maçtan 3-1 mağlup ayrılan Bursa ekibi, ikinci yarıya yenilgiyle başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X