Nilüfer şen döndü 3-1

Kupa Voley ilk etabında mücadele eden temsilcilerimizden Nilüfer Belediyespor Trabzon’da İdmanocağı’nı 3-1’le geçti ve tur için avantaj ede etti.

Nilüfer şen döndü 3-1

Voleybol Federasyonu tarafından bu sezon ilk kez Kupa Voley adıyla oynanan Türkiye Kupası’nda, kadınlardaki temsilcimiz Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Trabzon İdmanocağı’nı 3-1 yenerek avantaj elde etti.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi, aldığı sonuçla tur kapısını araladı. Karşılaşmanın ilk setini 25-22 alan yeşil mavi beyazlılar, ikinci seti 25-20 almayı bildi.

RÖVANŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ

Üçüncü sette rakibinin 25-23’lük üstünlüğüne engel olamayan Nilüfer Belediyespor, dördüncü seti 25-23 alarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Bursa ekibi, karşılaşmanın rövanşını çarşamba günü saat 15.00’te Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacak.

Yeşil mavi beyazlılar alacağı her türlü galibiyet yada 3-2’lik yenilgide adını final etabına yazdıracak. Trabzon temsilcisinin 3-0 yada 3-1’lik galibiyeti halinde ise tur atlayan ekip 15 sayılık altın sette belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X