Nilüfer tutuk başladı

Nilüfer Cup 2015 Hentbol Turnuvası’nın ilk gününde yeşil mavi beyazlılar, Merzifon Belediyespor’a diş geçiremedi. Günün diğer maçında ise Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe ile Makedonya şampiyonu HC Metalurg ile 26-26 berabere kaldı.

Nilüfer tutuk başladı

RECAİ UYSAL

Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen Nilüfer Cup 2015’te ilk gün geride kaldı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan turnuvanın ilk gününde Bursa ekibi, Merzifen Belediyespor’a 29-27 mağlup oldu. 

Bu sezon takımda önemli değişiklikleri giden ve yenilenen kadrosuyla iddialı bir sezon geçirmek isteyen yeşil mavi beyazılar, rakibi karşısında ilkyarıda tutuk bir görüntü sergiledi. Bursa ekibi, karşılaşmanın ilkyarısını 16-13 geride kapattı.

YARIN BİTİYOR

İkinci yarıya iyi başlayan Nilüfer Belediyespor, üstünlüğü yakalamasına rağmen, son bölümde hücumda aksayınca yeniden geriye düştü. Bursa ekibi, karşılaşmadan da 29-27 mağlup ayrıldı. Turnuvanın ilk gününde oynanan diğer maçta ise Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, Makedonya şampiyonu HC Metalurg ile 26-26 berabere kaldı. 

Turnuvada Nilüfer Belediyespor bugün saat 15.00’te Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında ise saat 17.00’de HC Metalurg-Merzifon Belediyespor karşılaşması oynanacak. Organizasyon yarın tamamlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X