Nilüfer tutulmuyor: 3-1

Ligde bu sezon harikalar yaratan yeşil mavi beyazlılar, ilk yarının son maçında evinde yine gülerken devreyi 11 maçta 7 galibiyetle kapattı.

Nilüfer tutulmuyor: 3-1

RECAİ UYSAL

Bir sezon aranın ardından döndüğü ligde fırtına gibi esen Nilüfer Belediyespor, evinde Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek son 7. maçında 6. galibiyetini elde etti. 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçım ilk 2 setinde etkili olan Bursa ekibi, 3. sette aksadı. Maçın ilk setinde file önünde etkili olan yeşil mavi beyazlılar, savunmada da müthiş performans sergiledi. İlk seti 25-23 alan Nilüfer Belediyespor, ikinci sette de üstünlüğünü korudu.

ÇABUK TOPARLANDI

Karşılaşmanın ikinci setinde de rakibine 25-19 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, 3. sette sıkıntı yaşadı. Sete iyi başlayamayan yeşil mavi beyazlılar, rakip servisleri karşılamakta zorlandı. 

Maçın üçüncü setini 25-21 kaybeden Nilüfer Belediyespor, son sette kendine geldi. Karşılaşmanın dördüncü setini 25-22 alan Bursa ekibi, karşılaşmadan da 3-0 gaip ayrıldı. Bu sonuçla Bursa ekibi ilk yarıyı 11 maçta 7 galibiyetle 4. sırada tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X