Nilüfer veda etti: 30-31

Bursa ekibi, play-off yarıfinal 4. maçında deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Ankara’ya mağlup oldu ve seride 3-1 geriye düşerek sezonu tamamladı.

Nilüfer veda etti: 30-31

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde play-off yarıfinal serisi 4. maçında Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’a 31-30 mağlup olarak seride rakibinin 3 galibiyete ulaşmasını önleyemeyerek sezonu kapattı.

Serinin Ankara’da oynanan ilk maçını kazanan ancak, Bursa’daki iki maçı da kaybederek seride 2-1 geriye düşen Bursa ekibi, rakibiyle Başkent’te yaptığı 4. maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. 3 galibiyet alan ekibin final biletini kaptığı serinin 4. maçı Ankara THF Spor Salonu’nda oynandı.

HÜCUMDA AKSADI

Nilüfer Belediyespor, nefes kesen bir mücadeleye sahne olan maçın ilkyarısında zaman zaman üstünlüğü yakaladı. Bursa ekibi, devrenin son bölümünde 12-10 öne geçmesine rağmen, ilkyarı 14-14 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda hücumda sıkıntı yaşayan yeşil mavi beyazlılar, son dakikalara 30-24 geride girdi. 

Son bölümdeki istekli oyunuyla farkı 1 sayıya indiren Nilüfer Belediyespor’un çabası yeterli olmadı ve maçtan 31-30 mağlup ayrılarak seride 3-1 geriye düşerek sezonu kapattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X