Nilüfer yüksekten uçtu

Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Ligi Şampiyonası 3. Etabı’nda Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü sporcusu Selma İlter, birincilik sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

Nilüfer yüksekten uçtu

Nilüfer Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü sporcuları, ulusal ve uluslararası yarışmalarda Nilüfer’i ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil ediyor. 

Son olarak Türk Hava Kurumu ve Uluslararası Havacılık Federasyonu tarafından Alanya’da düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonasına katılan, Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü sporcusu Selma İlter, 3. Etap Hedef Şampiyonasında birinci olmaya hak kazandı. Alanya’da 700 metre yükseklikteki Yassıtepe’den yapılan atlayışlarda yaklaşık 20 dakika havada kalan sporcular daha sonra Kleopatra Plajı’ndaki noktaya iniş yaptı.

MUTLULUK DUYDUK

Yarışmalarda Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil eden Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü sporcusu Selma İlter de tam hedefe iniş yaparak yarışmada birinci olmaya hak kazandı. 53 sporcunun yer aldığı şampiyonanın ardından Selma İlter ve Antrenörü Rasim Kuşcu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. 

Selma İlter’in başarısından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, havacılık sporunun gelişmesi için Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü’nü kurduklarını ve Fadıllı Mahallesi’nde yer alan tesiste yamaç paraşütü, paramotor, model uçak eğitimleri verildiğini kaydetti.

Alanya’da düzenlenen yarışmalarda birinci olan Selma İlter de Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü t-shirtü hediye etti.

Ziyarette Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı ve Spor İşleri Müdürü Fatma Tekin de yer aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X