Nilüfer zorlamadı: 29-31

Normal sezonu 2. sırada bitirmeyi garantileyen Bursa ekibi, son maçında Kayseri Rainbow’a 31-29 mağlup oldu.

Nilüfer zorlamadı: 29-31

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde normal sezonun son maçında Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Kayseri Rainbow’a 31-29 mağlup oldu. 

Geçtiğimiz hafta normal sezonu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Bursa ekibi, bu sonuçla üst üste 2. yenilgisini alırken, zirvenin hemen ardında yer aldı. Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta zaman zaman etkili olan yeşil mavi beyazlılar, yine de rakibinin üstünlüğüne engel olamadı.

DURDURAMADI

Cavit, Pavlo, Durmuş ve Borko ile gol üreten Nilüfer Belediyespor, Arapoviç, Taner ve Arif’i durdurmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilkyarısını 18-14 geride kapatan Bursa ekibi, maçtan da 31-29 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla normal sezonu 2. sırada tamamlayan Nilüfer Belediyespor, play-off’ta Mersin Hantaş Sportif’le eşleşti.

SALON: Atatürk

HAKEMLER: Pınar Ünlü (**) Mehtap Şimşek (**)

İLKYARI: 18-14

İKİ DAKİKA CEZALARI: Ömer, Murat, Abu Hasan (Kayseri Rainbow), Dolenko, Borko, Stefan (Nilüfer Belediyespor)

KAYSERİ RAINBOW: Gigov (**) (Ersal **) Onur (**) Arapoviç 8 (***) Ömer 1 (**) Mert Armut (*) Taner 6 (**) Zeki 1 (**) Atilla (*) Arif 6 (**) Pulizoviç 2 (*) Murat (*) Mert Helvacıoğlu (*) Mansij (*) Ayhan (*) Abu Hasan 7 (***)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Kayhan (**) (Kljajic **) (Burakhan **) Şuayip 1 (**) İdris 2 (**) Pavlo 4 (**) Dolenko 2 (**) Durmuş 4 (**) Serhat (*) Ramazan (*) Borko 4 (**) Cavit 10 (**) İbrahim (*) Stefan 1 (*) Çağlayan 1 (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X