Nilüfer’de AK Parti’nin kabul oyu değişmedi

Nilüfer Belediyesi’nin 11 Nisan’da görüşülen Faaliyet Raporu’na “kabul” oyu veren AK Parti’li Meclis üyeleri, Mayıs ayı olağan toplantısında kendi oylarının ret olarak tutanaklara geçirilmesini istedi. Ancak bu talep hukuki gerekçe olmadığı için kabul edi

Nilüfer’de AK Parti’nin kabul oyu değişmedi

Meclis toplantısında gündeme geçilmeden önce söz alan AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Kavurmacı, “11 Nisan Pazartesi günü yapılan Nilüfer Belediye Meclisi toplantısında görüştüğümüz faaliyet raporuna ait AK Parti grubunun oylama kararının ret olarak tutanaklara geçmesini meclisimize sunuyorum” dedi.

Kavurmacı’nın talebine yanıt veren Başkanvekili Nilgün Berk, taleplerinin hukuki gerekçesi bulunmadığını belirterek, “O gün itibariyle faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edilmişti ve 15 Nisan 2016 tarihinde de ilgili karar Kaymakamlık’a gönderilerek kesinleşti. Eğer bu bir maddi hata olsaydı biliyorsunuz sonraki Meclis toplantılarında maddi hataların düzeltilmesi söz konusu olabiliyor. Ancak burada herhangi bir çekince veya ret gerekçesi belirtilmeksizin oy birliğiyle kabul edildiğinden bu talebinizin hukuki bir gerekçesi bulunmamaktadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X