Nilüfer’de budama atıkları toplanıyor

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehirde bulunan site ve bahçelerden çıkan budama atıklarının düzenli bir şekilde toplanması ve görüntü kirliliğine sebep olmaması için çalışma programını belirledi.

Nilüfer’de budama atıkları toplanıyor

Ocak, şubat ve mart aylarında artan budama atıklarının düzenli bir şekilde toplanması için çalışmalarını sıklaştıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, budama atıklarını belirlenen program çerçevesinde toplayacak.

Pazar günleri hariç haftanın her günü belirlenen mahallelerden atıkların toplanabilmesi için vatandaşların bahçe ve budama atıklarını, taşınabilir, araca yüklenebilir boyut ve ağırlıkta hazırlamaları ve 1 gün önceden bahçenin dışına çıkarıp Nilüfer Belediyesi’ne bildirmeleri gerekiyor.

Özel mülkiyet alanında olan budama atıklarının alınmayacağının altını çizen Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, atıkların toplama yapan araçların girebileceği ve alım yapabilecekleri alanlara düzenli bir şekilde istiflenmesi gerektiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X