Nilüfer’de büyük şölen

6 ülkeden 36 takımın mücadele edeceği organizazyonun tanıtımında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Spor kenti olma yolunda ilerliyoruz’ dedi.

Nilüfer’de büyük şölen

Recai UYSAL

Nilüfer’de yarın büyük bir organizasyon başlıyor… Nilüfer Belediyesi ile Voleybol Federasyonu tarafından Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nun hemen yanına yapılan plaj voleybolu sahasında Balkan Turnuvası heyecanı yaşanacak. 

6 ülkeden 36 takımın katılacağı dev organizasyonun tanıtımı dün yapıldı. Bursa’da ilk kez gerçekleştirilecek turnuvada Türkiye’nin yanısıra Bulgaristan, Sırbistan, Romanya, Yunanistan ve Kosova’dan sporcular mücadele edecek. 5 Haziran’da sona erecek organizasyonla ilgili Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Direktörü Oğuz Değirmenci bilgi verdi. 

ÖDÜL 5 BİN EURO

Nilüfer’e örnek tesisler kazandırdıklarını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, ‘Bunlardan birisi de plaj voleybolu sahası olacak. Cengiz Göllü Voleybol Salonu yanındaki tesiste 2 saha olacak. Tesisimiz yaz kış kullanılacak. Bir tanesinin üstünü kapatmayı planlıyoruz. Nilüfer’i spor kenti yapmak yolunda ilerliyoruz’ dedi. 

Oğuz Değirmenci ise, ‘Türkiye 8 kadın, 5 erkek olmak üzere toplam 13 takımla organizasyonda yer alacak. İlk 7 içinde yer alan ekipler dünya klasmanı için puan kazanacak. 5 bin Euro para ödüllü olan turnuvada ilk dörtte yer almak önemli’ diye konuştu. Açılış müsabakaları yarın saat 09.00’da başlayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X