Nilüfer’de çifte imza

Yeşil mavi beyazlılar, daha önce anlaştığı tecrübeli antrenör Reşat Yazıcıoğulları ve Büyükşehir Belediyespor’la CEV Challenge Kupası’nı kazanan Selen Kafadar ile sözleşme imzaladı.

Nilüfer’de çifte imza

RECAİ UYSAL

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı tecrübeli Antrenör Reşat Yazıcıoğulları ve geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediyespor’la CEV Challenge Kupası şampiyonluğu yaşayan Selen Kafadar sözleşme imzaladı. 

Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri’nde düzenlenen törenle Reşat Yazıcıoğulları ve Selen Kafadar 1’er yıllık sözleşme imzalarken, Kulüp Başkanı Ali Karamuk yeni sezonda voleybol, hentbol, basketbol ve diğer branşlarda iddialı ekipler oluşturduklarını belirtti. 

Voleybolda da iddialı bir ekip oluşturduklarının altını çizen Karamık, “Milli takımlarda görev yapmış antrenörümüz Reşat Yazıcıoğları’yla yeni sezonda yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz üst sıralarda yer almak. Bursa halkına iyi maçlar izlettirmek istiyoruz” dedi. 

ÜRETEN BİR TAKIM

Üç sezondur takım çalıştırmadığını belirten Reşat Yazıcıoğulları ise “Sahalardan uzak olmama rağmen başarı için hazırım. Nilüfer Belediyespor’u tercih etmemin en önemli nedeni üreten bir takım olması. İyi bir yönetim kurulu, iyi tesisleri ve en önemlisi altyapıları güçlü bir ekip olması. Bu benim için çok önemliydi. Altyapıda A takıma her an gelebilecek, çalışmalara katılabilecek oyuncular var. Avrupa kupalarına katılım hakkını yakalamak istiyoruz” diye konuştu. 

Başarılı oyuncu Selen Kafadar da Bursa’da kaldığı için mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bursa’da kupa sevinci yaşadım.Yeniden Bursa’da olmaktan, Nilüfer Belediyespor ailesine katılmaktan mutluyum. İyi ve iddialı bir takımda mücadele edeceğim. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X