Nilüfer’de çifte imza

Yeni sezonda Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde başarılı olmak ve Avrupa bileti almak isteyen yeşil mavi beyazlılarda ilk transferler gerçekleşti.

Nilüfer’de çifte imza

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. 

Bursa ekibi, Reşat Yazıcıoğulları’ndan boşalan Antrenörlük koltuğu için bir önceki sezonun son bölümünde takımın başında yer alan Atay Doğu ile tekrar anlaşırken, ilk oyuncu transferini de pasör Duygu Düzceler’i kadrosuna katarak gerçekleştirdi. Yeşil mavi beyazlılar, Atay Doğu ve pasör Duygu Düzceler ile Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleşen törenle sözleşme imzaladı.

MUTLUYUM

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Ali Karamık, Duygu Düzceler’in Çanakkale Belediyespor’da başarılı bir sezon geçirdiğinin altını çizerken, “Burada da üzerine koyarak devam edeceğine inanıyorum” dedi. Önceki sezon Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen ve yeniden Bursa’ya döndüğü için mutlu olduğunu belirten Duygu Düzceler de şöyle konuştu:

YENİDEN YAPILANACAĞIZ

“Nilüfer Belediyespor’u hedeflerine ulaştırmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Geçen sezonki performansımın da üzerine çıkarak takımımın başarısına katkı koymak istiyorum.” Nilüfer Belediyespor’da bir sezon aradan sonra tekrar görev yapacak Atay Doğu da kendisinin ve kulübün hedefleri örtüştüğü için teklifi kabul ettiğini ifade ederek, “Takım olarak yeniden yapılanmaya giriyoruz. Avrupa kupalarından birine katılmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X