Nilüfer’de dayanışma buluşması

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Avni Oral’ın göreve başlaması onuruna Cemil Usta Restaurant’ta yemek düzenledi.

Nilüfer’de dayanışma buluşması

Yemeğe Nilüfer İlçe Kaymakamı Avni Oral, eşi Hande Sinem Oral, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey  ile Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Kaymakamlığı idari amirleri katıldı.

Nilüfer İlçe Kaymakamı ve eşine “Nilüfer’e hoş geldiniz” diyen Başkan Bozbey, “Kaymakamlığımıza bağlı müdürlerimizle belediyemize bağlı müdürlerimizin ve sorumlu arkadaşlarımızın bir araya gelerek birbirlerini tanıması ve aynı zamanda kaymakamımızın da bizleri tanımasını arzu ettik. Bu süreç içerisinde inanıyorum ki kent adına, Nilüfer adına hep beraber güzel işler yapacağız. Amacımız Nilüfer’i gülümsetmek. Bugüne kadar gülümsetmeye çalıştık. Bugünden sonra da  Nilüferliler’in  güzel bir ortamda daha mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlayacak bir anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Onun için de sayın kaymakamımıza şimdiden desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e nezaketinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Avni Oral da,  “Yaklaşık 3 buçuk ay önce Nilüfer’deki hizmetimize başladık. Artık misafirlikten ev sahipliğine terfi etmiş durumdayız. Bizler, Nilüfer ilçesindeki kaymakamlığımızda tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyi şekilde sunulması anlamındaki çabalarımızı sürdüreceğiz. Bu hizmetleri yerine getirirken belediyemizin de destek ve katkıları olacağına inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X