Nilüfer’de Emiroğlu dönemi

Nilüfer Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni yönetim belirlendi. Genel kurulda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu başkan seçildi.

Nilüfer’de Emiroğlu dönemi

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde gerçekleşti. 

Divan Başkanlığını Sibel Özer’in, katip üyeliklerini de Melek Küçükbayraktar ve Birol Çavuşoğlu’nun yaptığı genel kurulda Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden takımın adının Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Erkek Basketbol Takımı olarak değiştirilmesi için seçilecek yeni yönetim kuruluna yetki verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi. Genel kurulda faaliyet ve hesap raporları ile denetim kurulu raporları okunarak, oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen raporların ardından yönetim, denetleme ve disiplin kurulları seçimi yapıldı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Yapılan açık oylama sonucu Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu ve listesi oy birliğiyle yönetime seçildi. Görevi Fırat Emiroğlu başkanlığındaki yönetime devreden Ali Karamık, 3 yıllık görevi süresince başarı için ekibiyle birlikte ellerinden geleni yaptıklarını kaydederken, “Nilüfer Belediyespor ailesini tüm branşlarda başarılı kılmak için çalıştık. Bayrağı bizden alan yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası kapsamında Brüksel’de bulunan yeni başkan Fırat Emiroğlu adına konuşan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Ali Karamık ve ekibinin elde ettiği başarıların herkesi gururlandırdığını ifade ederken, “Aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yapılan genel kurul sonrası Fırat Emiroğlu başkanlığındaki liste şu isimlerden oluştu: Yalçın Işıkyıldız, Muhammet Aydın, Oğuzhan Şahinkaya, Ender Vapur, Abdullah Koç, Zekeriya Işık, Sami Gürbüz, Hamit Işık, Ümit İşmen, Tahsin İleri, Mehmet Saldız, ve Ahmet Kılıç. Denetleme Kurulu’nda Ece Tamer, Lütfü Günenç, Celal Boyoğlu yer alırken, Disiplin Kurulu da İrfan Dündar, Sibel Özer ve Sema Demircan’dan oluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X