Nilüfer’de evde bakım hizmeti

Nilüfer Belediyesi hasta ve kendi ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlara, 9 kişiden oluşan kişisel bakım ekibi aracılığıyla, yaşlılık, yalnızlık, hastalık gibi çeşitli sebeplerden dolayı banyosundan tıraşına, kıyafet değişimine kadar birçok hizmeti veriyo

Nilüfer’de evde bakım hizmeti

Ayda 107 ailenin bakımını üstlenen ekipler, günde 12 aileye hizmet veriyor. Bunun yanı sıra 5 kişiden oluşan ev bakımı ekipleri ise 101 ailenin evine giderek köşe bucak temizlik yapıyor. Günde 4 ailenin yardımına koşan ev bakımı ekipleri, camları silmekten tuvalet temizliğine kadar birçok hizmeti yapıyor.

Kendi aileleri gibi ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan ekibin büyük hizmette bulunduğunu ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “İhtiyaç sahiplerine arkadaşlarımız belli zamanlarda gidip hem kişisel bakımlarını, hem de ev bakımlarını yapıyor. Bunların tamamı ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir. Bunları belirlerken mutlaka bazı kriterlerin olması gerekiyor. Yapılan bu hizmet takdir topluyor. İhtiyaç sahiplerinin çok mutlu olduklarını duyuyoruz. Bu anlamda personelimizi kutluyorum. Nilüfer’de bizler asfaltı gündeme dahi getirmiyoruz. 2016 yılında sosyal projelerimizle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X