Nilüfer’de hayat var 29-28

Bursa ekibi, nefes kesen maçta mücadeleyi bırakmadı ve galibiyete ulaşmayı bildi. Yeşil mavi beyazlılar, üst sıraları zorlayan Erzurum Aziziye Belediyespor’u özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla geçerek kritik bir sonuca imza attı.

Nilüfer’de hayat var 29-28

RECAİ UYSAL

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde Nilüfer Belediyespor, evinde Erzurum Aziziye Belediyespor’u 29-28 mağlup etti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan maça istekli başlayan Bursa ekibi, üst sıraları kovalayan rakibi karşısında zorlanmaya başladı. Üstünlüğü kaptıran yeşil mavi beyazlılar, hücumda da aksayınca ilkyarıyı 18-12 geride kapattı.

MÜTHİŞ MÜCADELE

İkinci yarıya fırtına gibi giren Nilüfer Belediyespor, 39’da farkı 1 sayıya (20-19) indirdi. Bitime 3 dakika kala 28-27 üstünlüğü yakalayan Bursa ekibi, farkı 2’ye de çıkarttı. Kalan bölümde kalesinde sadece 1 gol gören Nilüfer Belediyespor, karşılaşmadan da 29-28 üstün ayrılarak önemli bir galibiyet aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X