Nilüfer’de her siteye deprem konteyneri

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ‘Başkan Burada’ projesi kapsamında bu hafta Yüzüncüyıl Mahallesi’ndeydi. Makamını Yüzüncüyıl Mahallesi’ne taşıyan Bozbey, hem mahallenin sorunlarını yerinde görüp bilgi aldı hem de halkla buluştu.

Nilüfer’de her siteye deprem konteyneri

Yüzüncüyıl Mahallesi’ndeki çalışmalarına Muhtar Ali Şık ile görüşerek başlayan Bozbey, mahalleye ilişkin sorun ve önerileri dinledi. Ali Şık, Bozbey’e Mahalle Komitesi’nin depreme hazırlık amacıyla aldığı ‘Her siteye bir deprem konteyneri kurulsun’ kararı hakkında da bilgi verdi. 

Başkan Bozbey de depreme hazırlık konusunda Nilüfer Belediyesi’nin çok hassas olduğunu ve ‘Her mahalleye deprem konteyneri’ projesinin devam ettiğini, ayrıca Nilüfer’de tesis edilen Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları ile de bu konuda çalışma yaptıklarını belirtti. 

Bozbey, ‘Her siteye deprem konteyneri’ projesini de destekleyeceklerini belirterek site sakinlerine deprem anında yapılacaklar konusunda eğitim verebileceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X